POMOĆ POLIKLINIKE SALVEA CARITASOVOJ KUĆI LJUBAVI

2.2.2024. Slika: POMOĆ POLIKLINIKE SALVEA CARITASOVOJ KUĆI LJUBAVI

U okviru suradnje s Kućom ljubavi, početkom ove godine Caritasovu kuću na Savici-Šancima posjetio je liječnički tim Poliklinike Salvea iz Zagreba, a događaj su popratili objavom na facebook stranici Poliklinike.


»Puno ljubavi u Kući ljubavi« najbolji je sažetak posjeta liječničkog tima Poliklinike Salvea Kući ljubavi Caritas Zagrebačke nadbiskupije. Ovoj ustanovi koja pruža smještaj djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi organizirali smo liječničke preglede od strane naše Poliklinike.

Nakon pregleda beba, naš tim će u sklopu suradnje s Kućom ljubavi pregledati i starije mališane.

Cijeli tim Kuće ljubavi će s medicinskim osobljem Poliklinike proći i edukacije prema temama koje su im nužne u svakodnevnom radu s djecom, kako bi pravovremeno mogli prepoznati ili prevenirati razvoj bolesti, kao i na koji način pristupiti hitnim slučajevima.

Naš liječnički tim, kojeg čine čine izv. prof. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med. spec. pedijatrije Monika Aćimović, dr.med.spec. pedijatrije Ante Mazalin te mag. med. techn. Bernardica Pavlić Pračić i bacc. med. techn. Marina Yates, ponosni su što su sudjelovali u još jednom koraku ka sretnijem i zdravom odrastanju.


Poliklinika Salvea


Više fotografija možete vidjeti u preuzetoj objavi na našoj facebook stranici.

Izvor: FB stranica Poliklinike Salvea