Pravila o privatnosti

Pregledavanje web stranice Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u Zagrebu www.czn.hr (dalje u tekstu: internet stranica) anonimno je, te se tom prilikom ne prikupljaju podaci koji bi omogućili vašu identifikaciju.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije u Zagrebu (dalje u tekstu: CZN) automatski prikuplja podatke o uređaju kojim pristupate web stranici. Tim se podatcima CZN koristi u svrhu ponude svojih usluga, održavanja njihove kvalitete te dobivanja općih statističkih podataka vezanih uz korištenje web stranica.

CZN putem svoje internetske stranice prikuplja i obrađuje vaše osobne podatke kako bismo vam omogućili korištenje svojih usluga (online donacije i online prijava volontera) te kako bismo vas obavijestili o našim aktivnostima i događanjima.

Osobni podaci koje CZN prikupi obrađuju se i rabe isključivo u svrhu u koju su dani te se mogu proslijediti trećim osobama (izvršiteljima obrade) isključivo radi ostvarivanja svrhe u koju su dani te ako je navedeno propisano pozitivnim propisima.

Prikupljeni podatci mogu se upotrijebiti za druge svrhe samo uz Vašu prethodnu izričitu suglasnost.

Ukoliko ste se složili s korištenjem kolačića, CZN se može koristiti prikupljenim podatcima kako bi vam pružio učinkovitiju korisničku uslugu, olakšao korištenje internetske stranice uklanjanjem potrebe za učestalim upisivanjem istih podataka ili za prilagodbu internetske stranice vašim osobnim sklonostima i interesima. CZN ne prodaje, ne iznajmljuje i ne posuđuje osobne podatke korisnika internet stranice trećim stranama i štiti vaše osobne podatke od neovlaštena pristupa.

Zadržavamo pravo mijenjanja Pravila o privatnosti u bilo koje vrijeme i bez obavijesti. Za sva pitanja vezana za navedena Pravila o privatnosti ili obradu Vaših podataka, molimo da kontaktirate putem e-mail czn@czn.hr ili na adresu: Caritas Zagrebačke nadbiskupije, Babonićeva 121, 10000 Zagreb.