PROJEKT »SKRB ZA BESKUĆNIKE 2022. - 2024.«

Slika: PROJEKT »SKRB ZA BESKUĆNIKE 2022. - 2024.«

Cilj programa je osnažiti korisnike za samostalno zadovoljavanje osnovnih životnih potreba kako bi izašli iz statusa beskućnika i integrirali se u društvo.

Sadržaj teksta na ovoj mrežnoj stranici isključiva je odgovornost Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.


Izvor financiranja: Grad Zagreb i Zagrebačka nadbiskupija

Naziv Poziva: Javni natječaj za financiranje trogodišnjih programa udruga iz područja pružanja socijalne usluge privremenog smještaja beskućnika i potpore radu skloništa i savjetovališta za žrtve nasilja u obitelji za razdoblje od 2022. do 2024. godine iz proračuna Grada Zagreba

Naziv projekta: SKRB ZA BESKUĆNIKE 2022. - 2024.

Nositelj projekta: Caritas Zagrebačke nadbiskupije

Vrijednost projekta: 430.000,00 kn za prvu godinu financiranja

Vrijeme provedbe projekta: 1. 1. 2022. - 31. 12. 2024.

O projektu: Caritas Zagrebačke nadbiskupije pruža uslugu privremenog smještaja osobama koje nemaju mjesto stanovanja niti sredstva kojima bi mogla podmiriti troškove stanovanja. Prihvatilište pruža korisnicima 24-satni smještaj, prehranu, mogućnost održavanja osobne higijene i higijene odjeće, osnovnu medicinsku skrb, organizaciju edukativnih, sportskih i kreativnih aktivnosti, informiranje i savjetovanje o pravima iz raznih sustava te kompletnu psihosocijalnu pomoć i podršku. Cilj programa je osnažiti korisnike za samostalno zadovoljavanje osnovnih životnih potreba kako bi izašli iz statusa beskućnika i integrirali se u društvo.

Za više informacija o projektu: projekti@czn.hr


-


TIJEK PROJEKTNIH AKTIVNOSTI...