Donacije Online

Dragi prijatelji Caritasa Zagrebačke nadbiskupije,

Kako bismo mogućnost uključenja učinili jednostavnijom, pozivamo Vas da donirate putem web stranice te tako postanete promicatelji pravednijeg svijeta i partneri Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.
Uplata će biti provedena samo ako popunite sve tražene podatke.

v

Ostali podaci


Naplata

1. Podaci o prodajnom mjestu i pravni podaci:

Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Babonićeva 121, 10000 Zagreb

Matični broj: 0610585
OIB: 58633897145

Registarski sud: Republika Hrvatska, Ministarstvo Uprave
Pravni oblik: pravna osoba katoličke Crkve

Privredna banka IBAN HR142340 0091 1103 43166
Zagrebačka banka IBAN HR182360 0001 1013 40277

T: +385 1 4817 716
F: + 385 1 4852 864
E: czn@czn.hr

2. Donacije online

Dragi prijatelji i dobročinitelji Caritasa Zagrebačke nadbiskupije!
Kako bismo vam omogućili jednostavnije uključivanje u naš rad, pozivamo Vas da putem naše web stranice donirate sredstva te tako poduprete naš rad i pružite neophodnu pomoć obiteljima i pojedincima o kojima skrbimo kroz brojne akcije, projekte i druge načine djelovanja. Valuta plaćanja kojom možete izvršiti donaciju je je Hrvatska kuna (HRK).

3. Izjava o zaštiti osobnih podataka i privatnosti

Unos i prijenos osobnih podataka i podataka o broju kreditne kartice zaštićen je SSL protokolom 256-bitne enkripcije koju osigurava WSpay™ sustav za on line autorizaciju kreditnih karica. Autorizacija i naplata kreditnih kartica radi se korištenjem sustava WSpay™ za autorizaciju i naplatu kartica u realnom vremenu. Wspay sustav doniran je u humanitarne svrhe.
Caritas Zagrebačke nadbiskupije se obavezuje pružati zaštitu osobnim podacima kupaca, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka. Svi podaci o korisnicima se strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.
Caritas Zagrebačke nadbiskupije se obvezuje donirana sredstva trošiti za rad na ostvarenju svojih navedenih ciljeva, a moguće je izvršiti povrat doniranih sredstava.

4. Logotipi prihvata kartica i sigurnosnih programa, te njihovi linkovi


American Express - jamstvo sigurne online kupnje Mastercard Securecode Verified By Visa American Express Diners Club International Discover Dinacard MasterCard Maestro Visa