NAJVAŽNIJA JE - LJUBAV

19.7.2022. Slika: NAJVAŽNIJA JE - LJUBAV

»S ljubavlju sve počinje, razumijevanje, tolerancija, dijeljenje (sudjelovanje) u zajedničkom rješavanju dobrog i lošeg, i razgovorom rješavati probleme, komunikacija«, iskustvo je jednoga od polaznika grupnoga programa jačanja socio-emocionalnih kompetencija, koji se održavao od veljače do svibnja 2022. godine u prostoru Gerontološkog centra Doma za starije osobe Trnje, u okviru projekta »Psihosocijalnim aktivnostima i edukacijom u zajednici do prevencije institucionalizacije starijih osoba«.


Više iskustava i savjeta starijih osoba o tome kako imati kvalitetan odnos sa svojim supružnikom te ispunjen zajednički bračni život, možete doznati iz izjava polaznika u prilogu na donjoj poveznici.

https://dpp.hr/od-starih-za-mlade-savjeti-za-sretan-brak/


O PROJEKTU

Projekt »Psihosocijalnim aktivnostima i edukacijom u zajednici do prevencije institucionalizacije starijih osoba« provodi se od 1. studenog 2021. do 1. studenog 2023. godine. Nositelj je Društvo za psihološku pomoć, a partneri su Caritas Zagrebačke nadbiskupije, Dom za starije osobe Trnje te Grad Zagreb. Ukupna vrijednost projekta iznosi 746.584,23 kn, s ukupnim iznosom bespovratnih sredstava od 746.584,23 kn. Bespovratna sredstva osigurana su iz Državnog proračuna Republike Hrvatske (15%) i iz Europskog socijalnog fonda (85%).

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Društva za psihološku pomoć.