LJETNI PROGRAM ZA STANARE KUĆE LJUBAVI

29.8.2022. Slika: LJETNI PROGRAM ZA STANARE KUĆE LJUBAVI

Mališani iz Kuće ljubavi, zahvaljujući jednom darovatelju koji želi ostati anoniman, ovoga su ljeta imali vlastitu "rivijeru" u Budaševskoj 20 te se svakodnevno osvježavali do mile volje. Osim toga grupa djece (9), dobi od jedne do četiri godine, bila je 27. srpnja na otvorenim bazenima TopTermi u Topuskom, a 28. srpnja tri majke s djecom te jedna trudnica bile su na sportsko-rekreacijskim Bazenima Minerva u Varaždinskim Toplicama. Caritas Zagrebačke nadbiskupije u ime svojih korisnika iz Kuće ljubavi zahvaljuje tvrtki Top-Terme d.o.o. i Bazenima Minerva na darovanim ulaznicama.


Za veću skupinu djece (7) tete iz Kuće ljubavi organizirale su posjet najboljem europskom uličnom festivalu Cest is d’Best i sudjelovale u programu koji se 19. kolovoza održavao u zagrebačkom parku Zrinjevcu. Sudjelovali su na Radionici lirske apstrakcije, koju je vodio akademski kipar i slikar dr. Dejan Kljun, a zatim su gledali kazališnu predstavu »Pripremimo dar za pet, cvijeće tortu ili med«. Od novina koje su tijekom ovog izleta vidjeli, posebno su i se dojmili razigrani zrinjevački vodoskoci.

Sedmero mališana iz Kuće ljubavi posjetilo je i Dječji festival »ZGodionica« na Bundeku 27. kolovoza te su se lijepo zabavili, nešto novo vidjeli i naučili - doznajemo od Maje Baljak, voditeljice ove Caritasove kuće na Savici-Šancima.