ZAVRŠEN NIZ RADIONICA FINANCIJSKOG OPISMENJAVANJA

27.1.2023.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije održao je i treću radionicu financijskog opismenjavanja u okviru projekta »Caritas - ne riječima već djelima II«, sufinanciranog sredstvima Europske unije iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) u okviru odgovora Unije na pandemiju bolesti COVID-19.Treću i ujedno posljednju u nizu planiranih radionica financijskog opismenjavanja, zagrebački Caritas organizirao je u župi Sv. Jurja mučenika u Gornjoj Stubici 27. siječnja, u suradnji s upraviteljem župe preč. Nikolom Jurkovićem, a na njoj je sudjelovalo trideset i petero osnovnoškolaca.

Prva radionica financijskog opismenjavanja u okviru projekta »Caritas - ne riječima već djelima II« održana je 3. prosinca 2022. godine u župi Navještenja BDM u Velikoj Gorici, a druga 16. siječnja ove godine u OŠ Ksavera Šandora Gjalskog u Zaboku.

Polaznici svih radionica bili su osnovnoškolci i sve radionice vodila je tvrtka Klijent d.o.o. (www.klijent.hr) iz Zagreba.

Više informacija o projektu vrijednom 4.067.642,98 kn, u okviru kojega je do sada podijeljeno potrebitima na području Zagrebačke i Krapinsko-zagorske županije ukupno 8.116 paketa hrane i 4.000 paketa higijenskih potrepština, nalazi se na donjoj poveznici.

PROJEKT »CARITAS - NE RIJEČIMA, VEĆ DJELIMA II«
https://www.czn.hr/projekti/projekt-caritas-ne-rijecima-vec-djelima-ii

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

Na našoj facebook stranici pročitajte i druge zanimljive objave!


P O V E Z A N A   V I J E S T

16. 01. 2022. - CARITASOVE RADIONICE FINANCIJSKOG OPISMENJAVANJA
https://www.czn.hr/vijesti/caritasove-radionice-financijskog-opismenjavanja
https://www.facebook.com/CaritasZagrebackeNadbiskupije/posts/pfbid0vZEnZZZRFTv35ZQcPLB4TNJBxWHkTx25BKQLGHPxCdYt1DB2mtne12x9cPqJaVPrl