RADNA AKCIJA PRIJE POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE

4.9.2021. Slika: RADNA AKCIJA PRIJE POČETKA NOVE ŠKOLSKE GODINE

Da se ljetni praznici mogu provoditi i radno i veselo dokazali su korisnici Kuće Emaus, predvođeni u istom svojim angažiranim odgajateljima.


»Borna i Ana Marija, naučili su nas da radne aktivnosti mogu i te kako veseliti, a posebno smo sretni jer smo radili zajedno, zezali se i slušali muziku - … Mi krečimo! La, la, la, la! 😀 🎶 … - a ujedno smo si uljepšali svoj dom i naučili nove vještine za život«slo, žili su se uglas korisnici Kuće.

»Super je što su nam dozvolili da uredimo po svom izboru boje i kreacije, malo se čak i nadmećemo tko će bolje, tko će ljepše - no svaka je soba na svoj način super«, veselo su dodali Stjepan i Iva.

»Odgoj vlastitim primjerom najbolja je metoda, spontana i učinkovita, a zajedničke aktivnosti i ciljevi ujedno nas povezuju, jačaju koheziju grupe, osjećaj pripadnosti i zajedništva - i to nam je iznimno važno. Rezultati njihovog rada doprinose osjećaju vrijednosti i podizanju samopuzdanja, znojili smo se zajedno, ali nema boljeg osjećaja od osmjeha na licu naše djece«, rekli su nam odgajatelji Borna Šarčević i Ana Marija Konta, glavni motivatori i nositelji radnih aktivnosti u Kući.