PRODAJNA IZLOŽBA RADOVA STAMBENE ZAJEDNICE U ŽUPNOJ CRKVI

19.12.2022. Slika: PRODAJNA IZLOŽBA RADOVA STAMBENE ZAJEDNICE U ŽUPNOJ CRKVI

Caritasovi korisnici, članovi Stambene zajednice u Caritasovoj kući na Trešnjevci u nedjelju 18. prosinca imali su prodajnu izložbu svojih ručnih radova - uglavnom božićnih ukrasa - u župnoj crkvi sv. Leopolda Mandića, Ljubljanica – Voltino.


Župnik vlč. Željko Lovrić susretljivo je otvorio vrata župne crkve i omogućio prodajnu izložbu Caritasovoj Stambenoj zajednici, a župljani su ih iznenadili zanimanjem koje su pokazali i velikodušnim donacijama - doznajemo od gđe Marije Cvitić, voditeljice Stambene zajednice.

»Djeca su zainteresirano prilazila, a odrasli su pitali tko smo. To nam je jako važno, da naši korisnici budu vidljivi u zajednici, da se upoznaju s ostalima«, istaknula je voditeljica Cvitić.

Prikupljena novčana sredstva namijenjena su za potrebe korisnika koji su sudjelovali u izradi i za nabavu potrošnog materijala za sljedeće radionice.

Više fotografija možete pogledati u objavi na našoj facebook strtanici.


O PROJEKTU

Ukupna vrijednost dvogodišnjeg projekta »Caritas - stambena zajednica za osobe s invaliditetom« je 1.775.424,00 kuna, a sredstva su u potpunosti osigurana iz Europskog socijalnog fonda (http://www.esf.hr). Partner na projektu je Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba. Više o Projektu možete doznati na poveznici https://www.czn.hr/projekti/projekt-caritas-stambena-zajednica-za-osobe-s-invaliditetom.

Sadržaj objave isključiva je odgovornost Caritas Zagrebačke nadbiskupije.