PROJEKT »FINANCIJSKA I MATERIJALNA POMOĆ LJUDIMA U POTREBI«

Slika: PROJEKT »FINANCIJSKA I MATERIJALNA POMOĆ LJUDIMA U POTREBI«

Ovim projektom Caritas Zagrebačke nadbiskupije pružio je jednokratnu financijsku i materijalnu pomoć obiteljima i pojedincima u potrebi, obuhvativši ukupno 240 korisnika.


Sadržaj teksta na ovoj mrežnoj stranici
isključiva je odgovornost Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.Izvor financiranja: Hrvatski Caritas

Naziv Poziva: Poziv za raspodjelu imovinskih dobara u 2022. i 2023. godini, ostvarenih temeljem Ugovora o Caritasu Katoličke Crkve u Republici Hrvatskoj

Naziv projekta: FINANCIJSKA I MATERIJALNA POMOĆ LJUDIMA U POTREBI

Nositelj projekta: Caritas Zagrebačke nadbiskupije

Vrijeme provedbe projekta: 1. 1. 2023. – 1. 10. 2023.

O projektu: Projektom »Financijska i materijalna pomoć ljudima u potrebi«, koji je financirao Hrvatski Caritas, Caritas Zagrebačke nadbiskupije pružio je jednokratnu financijsku i materijalnu pomoć obiteljima i pojedincima u potrebi, obuhvativši ukupno 240 korisnika. Oblici pomoći bili su: pomoć u hrani, odjeći, obući i higijenskim potrepštinama; pomoć u drvima za ogrjev; pomoć u namještaju i bijeloj tehnici; novčana pomoć za potrebe školovanja djece, bolesti člana obitelji, smrti ukućana i sl.; novčana pomoć za podmirenje troškova režija, kupnju lijekova i sl.; posudba bolesničkih kreveta i ortopedskih pomagala. Projektom su obuhvaćeni korisnici u sljedećim kategorijama: osobe bez primanja i ostvarenih prava iz sustava socijalne skrbi; korisnici u sustavu socijalne skrbi; osobe u potrebi po preporuci župnika ili župnog caritasa.

Za više informacija o projektu: projekti@czn.hr

-

Tijek projektnih aktivnosti:

30. 11. 2023.
»ZNAČAJNA POTPORA HRVATSKOG CARITASA RADU ZAGREBAČKOG CARITASA«
https://www.czn.hr/vijesti/znacajna-potpora-hrvatskog-caritasa-radu-zagrebackog-caritasa

...