VIDEO I AUDIOSPOT ZA PROJEKT »CARITAS - NE RIJEČIMA, VEĆ DJELIMA II« U PROGRAMIMA RADIJA I TELEVIZIJSKIH KUĆA

11.11.2022. Slika: VIDEO I AUDIOSPOT ZA PROJEKT »CARITAS - NE RIJEČIMA, VEĆ DJELIMA II« U PROGRAMIMA RADIJA I TELEVIZIJSKIH KUĆA

Promotivni videospot za projekt »Caritas - ne riječima, već djelima II«, sufinanciran sredstvima Europske unije iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD) u okviru odgovora Unije na pandemiju bolesti COVID-19, sljedećih mjesec dana moći će vidjeti gledatelji Hrvatske radiotelevizije, Laudato TV, Nove TV i Doma TV, a audiospot čuti slušatelji Radio Sljemena.


Videospot će se emitirati na svim medijskim kanalima u periodu 10. studenoga do 10. prosinca 2022. Audiospot će moći čuti slušatelji Radio Sljemena (HRT - Hrvatski radio) od 10. studenoga do 10. prosinca ove godine.

Videospot je izrađen prema poticajnom kratkom filmu »Dobro se dobrim vraća«, kojega je za potrebe Caritasova projekta režirala glumica i producentica Nevena Vukes. Sniman je u Mariji Bistrici, a mnogima će se svidjeti što su nositelji ove tople priče o solidarnosti upravo djeca - mali glumci iz dramske grupe Bistričkog teatra »Vende tam«.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje medijskim kućama na danim popustima na cijenu emitiranja spotova i Laudato TV na pomoći u izradi audiospota. Posebno zahvaljuje Hrvatskoj radioteleviziji koja je odobrila jedan dio emitiranja videospota bez naknade.

Dužu verziju videospota možete vidjeti na YouTube kanalu, Facebook stranici CZN te putem poveznice na web stranici projekta »Caritas - ne riječima, već djelima II« (https://www.czn.hr/projekti/projekt-caritas-ne-rijecima-vec-djelima-ii).

Promotivni film »Dobro se dobrim vraća«
https://www.youtube.com/watch?v=4JMbuPs-AVk

Promotivni teaser za projekt »Caritas - ne riječima, već djelima II«
CZN YouTube kanal: https://youtu.be/pJIXGjSkXQI

Audiospot za projekt »Caritas - ne riječima, već djelima II«
https://drive.google.com/file/d/1wYEo3Isj7O_MVJ4H6FUXhxrHa3gLqQyV/view?usp=share_link