VAŽNA OBAVIJEST

31.12.2020. Slika: VAŽNA OBAVIJEST

Zbog trenutno dovoljno prikupljenih količina pomoći u naravi ravnateljica Caritasa Sisačke biskupije Kristina Radić poziva ljude dobre volje da privremeno obustave prikupljanje materijalne pomoći.


Iz Sisačkoga Caritasa javljaju da je, uz već prikupljeno, najavljen dolazak dodatnih kamiona i šlepera humanitarne pomoći iz Domovine i inozemstva.
Zahvaljujući svima koji su se uključili u prikupljanje pomoći ravnateljica Radić naglašava kako je pomaganje stradalima u potresu dogoročni projekt te će javnost biti pravovremeno upoznata s daljnjim koracima i potrebama. Do tada sugrađane mole za pomoć u novčanim donacijama.
Budući da su mnogi pojedinci, župe i organizacije najavili prikupljanje ili su već prikupili određenu količinu pomoći, Caritas Zagrebačke nadbiskupije nastaviti će s preuzimanjem prikupljene pomoći od strane građana zaključno do nedjelje, 3. siječnja 2021. godine u vremenu od 9 do 18 sati na adresi: Avenija Dubrava 218, Zagreb.
Za preuzimanje većih količina pomoći (kombi, kamion, šleper) osoba za kontakt je Davor Hajtud, 098 408 538, tehnicka.sluzba@czn.hr .