POZIV KORISNICIMA ZAJAMČENE MINIMALNE NOVČANE NAKNADE S PODRUČJA GRADA ZAGREBA ZA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA PONOVNO AKTIVNI

22.8.2022. Slika: POZIV KORISNICIMA ZAJAMČENE MINIMALNE NOVČANE NAKNADE S PODRUČJA GRADA ZAGREBA ZA UKLJUČIVANJE U AKTIVNOSTI PROJEKTA PONOVNO AKTIVNI

Prilika za usvajanje novih znanja i vještina te jačanje osobnih kompetencija, u svrhu povećanja mogućnosti za uključivanje na tržište rada. Projekt je namijenjen korisnicima zajamčene minimalne novčane naknade s područja grada Zagreba, u radno aktivnoj dobi, koji nisu u procesu obrazovanja, usavršavanja te nisu aktivni na tržištu rada (nezaposleni su).

Stručni tim projekta „Ponovno aktivni“ stoji Vam na raspolaganju za razvoj kompetencija, povećanje mogućnosti participiranja u lokalnoj zajednici i uključivanje na tržište rada kroz pružanje pomoći i podrške u nošenju s vlastitom i/ili obiteljskom životnom situacijom, planiranje i pokretanje pozitivne promjene u skladu s Vašim mogućnostima i potrebama, usvajanje novih znanja i vještina, usmjeravanje u traženju zaposlenja, ostvarivanju prava, rješavanju statusa.

Projekt nudi individualni savjetodavni rad kroz aktivnosti psihosocijalne potpore i socijalnog mentorstva te grupne aktivnosti informatičkog osposobljavanja, financijskog opismenjavanja i podizanja kompetencija u skladu s potrebama i mogućnostima na tržištu rada

Projekt nudi i mogućnost besplatnog uključivanja u programe osposobljavanja, verificirane obrazovne programe koji se upisuju u radnu knjižicu.

Iskoristite jedinstvenu stručnu podršku tima projekta „Ponovno aktivni“ kako biste se osnažili, napravili plan osobnog rasta i uz podršku poduzeli za Vas najbolje korake.

Za više informacija slobodni ste se obratiti na e-mail adresu projekti@czn.hr.


PROJEKT „PONOVNO AKTIVNI“

Projekt „Ponovno aktivni“ predstavlja sveobuhvatnu potporu namijenjenu korisnicima zajamčene minimalne novčane naknade s područja Grada Zagreba, kako bi ih se kroz osnaživanje i poučavanje potaknulo na potpuno ispunjavanje vlastitih potencijala i povećalo njihovu konkurentnost na tržištu rada.

Cilj Projekta je motivirati i aktivirati 80 radno sposobnih i djelomično radno sposobnih korisnika zajamčene minimalne naknade s područja Grada Zagreba te ih osposobiti za razvoj i poboljšanje radnih navika, jačanje osobnih kompetencija i socijalnih vještina.

Projekt provodi Grad Zagreb, kao nositelj Projekta, u suradnji s partnerskim organizacijama.

Projekt je sufinanciran iz Europskog socijalnog fonda.

Do sada ostvarene aktivnosti Projekta objavljene su na donjoj poveznici.

https://www.zagreb.hr/en/ponovno-aktivni/167791