POTPISAN SPORAZUM O PARTNERSTVU O PROVEDBI PROJEKTA 'PONOVNO AKTIVNI'

14.5.2021. Slika: POTPISAN SPORAZUM O PARTNERSTVU O PROVEDBI PROJEKTA 'PONOVNO AKTIVNI'

Dana 14. svibnja 2021. godine je u prostorima Gradske uprave, Trg Stjepana Radića 1, svečano potpisan Sporazum o partnerstvu u provedbi projekta „Ponovno aktivni“, financiranog sredstvima Europske unije, iz Europskog socijalnog fonda, a kojem je Grad Zagreb nositelj.


Sporazum je u ime Grada Zagreba potpisala zamjenica gradonačelnika koja obnaša dužnost gradonačelnika Grada Zagreba, dr.sc. Jelena Pavičić Vukičević, a u ime Hrvatskog Crvenog križa, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb, g. Petar Penava, u ime Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, gđa. Elza Parlov te u ime Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom “ZAMISLI'', gđa. Svjetlana Marijon.

Događanje je moderirala pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom gđa. Romana Galić, univ.spec.act.soc. koja se još jednom zahvalila i naglasila važnost partnerskih organizacija u širenju mreže socijalnih usluga i programa za socijalno uključivanje.

Uz potpisnike Sporazuma ispred partnerskih organizacija događanju su prisustvovali i članovi projektnog tima:

•  Ana Jukić, Anita Grgos, Krešimir Miletić, univ. spec.act.soc. iz Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom na čelu s voditeljicom Projekta pomoćnicom pročelnice Zoranom Uzelac Bošnjak, univ.spec.act.soc.,

•  Tomislav Boroša ispred Hrvatskog Crvenog križa, Gradsko društvo Crvenog križa Zagreb,

•  Simona Mravak ispred Udruge za promicanje kvalitetnog obrazovanja mladih s invaliditetom “ZAMISLI'' i

•  Ana Juratovac ispred Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.