PODRŠKA CROATIA OSIGURANJA CARITASOVOJ STAMBENOJ ZAJEDNICI

5.5.2022. Slika: PODRŠKA CROATIA OSIGURANJA CARITASOVOJ STAMBENOJ ZAJEDNICI

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje zaposlenicima tvrtke Croatia osiguranje d.d. na korporativnom volontiranju na održavanju njegove kuće na Trešnjevci, u kojoj se provodi projekt »Caritas - stambena zajednica za osobe s invaliditetom«.



Grupa zaposlenika tvrtke Croatia osiguranje 5. svibnja obojala je dvorišnu ogradu Caritasove kuće u Nijemčanskoj 14 te malu okućnicu obogatilo novim ukrasnim biljkama, koje su to prilikom zasadili. Ujedno su se pjesmom i darovima (čokoladnom tortom i slatkišima) uključili u proslavu rođendana jedne od korisnica Projekta. Posebnu zabavu korisnicima Projekta priuštio je psić kojega je sa sobom dovela jedna volonterka.

»Kao i svake godine, kao sektor organiziramo team building. Ove godine smo odlučili kao tim pomoći onima kojima to treba, jer je to upravo ono što dobar i složan tim radi. Svi su nas odlično prihvatili i odlično smo se zabavljali. Uz pjesmu, smijeh i veliku pomoć stanara ove Caritasove kuće, nismo se ni snašli, a posao je već bio gotov. Koji su naši dojmovi?... Zadovoljstvo, sreća, ispunjenost – nešto divno! Prekrasan dan! Hvala i djeci i tetama na prilici da barem malo pomognemo«, izjavila je po završetku ove akcije Ana Omrčen-Čeko, specijalist za ponudu Sektora za marketing Croatia osiguranja.

Više fotografija s ove akcije možete vidjeti na našoj FB stranici.
https://www.facebook.com/CaritasZagrebackeNadbiskupije/posts/4790305641079348


PROJEKT »CARITAS - STAMBENA ZAJEDNICA ZA OSOBE S INVALIDITETOM«

Ukupna vrijednost dvogodišnjeg projekta »Caritas - stambena zajednica za osobe s invaliditetom« je 1.775.424,00 kuna, a sredstva su u potpunosti osigurana iz Europskog socijalnog fonda. Partner na projektu je Gradski ured za socijalnu zaštitu, zdravstvo, branitelje i osobe s invaliditetom Grada Zagreba.