NAJAVA URUČENJA DONACIJE U OKVIRU PROJEKTA »PODUZETNI ZA BOŽIĆ«

21.2.2020. Slika: NAJAVA URUČENJA DONACIJE U OKVIRU PROJEKTA »PODUZETNI ZA BOŽIĆ«

U ponedjeljak, 24. veljače, s početkom u 14:00 sati u Kući za mlade »Da život imaju!« u Selskoj cesti 165 u Zagrebu, Caritas Zagrebačke nadbiskupije primit će donaciju novčanih sredstava prikupljenih u okviru prošlogodišnje akcije »Poduzetni za Božić«.


Donaciju za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi, koja su smještena u Caritasovoj Kući sv. Franje u Vugrovcu, uručit će gospođa Marina Tafra, predsjednica Udruge »Poduzetni«, koja je nositelj ovoga projekta, a provodi ga u suradnji s partnerima Caritasom Zagrebačke nadbiskupije, Privatnom gimnazijom i ekonomskom školom Katarina Zrinski i Europskom poslovnom školom Zagreb - EBUS, pod generalnim sponzorstvom Školske knjige i pokroviteljima projekta: Hrvatskog sabora, Ministarstva znanosti i obrazovanja, Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta i Grada Zagreba.

Uz nazočnost profesora, učenika i studenata, očekuje se da će na primopredaji sudjelovati i brojni predstavnici dječijih vrtića, osnovnih i srednjih škola diljem Hrvatske koji su se uključili u projekt, kao i predstavnici pokrovitelja i sponzora projekta »Poduzetni za Božić«.