I OVOGA LJETA LIJEPE USPOMENE IZ CRIKVENICE

5.8.2021. Slika: I OVOGA LJETA LIJEPE USPOMENE IZ CRIKVENICE

Tridesetero (30) djece iz Caritasove Kuće sv. Franje zahvaljujući Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba ljetovalo je u Crikvenici od 28. srpnja do 4. kolovoza.


»Djeca su oduševljena ljetovanjem, organizacijom i animatorima - tetama i stričekima - koji su ih zabavljali cijelo vrijeme. Naučili su neke nove koreografije, stekli nova prijateljstva i ponijeli lijepe uspomene za cijeli život«, opisuje ljetovanje mladih Vugrovčana stručna djelatnica – odgojiteljica Nikolina Đurić, jedna od četvero (4) Caritasovih djelatnika iz pratnje, kojima su u radu s korisnicima pomagale dvije (2) volonterke.

Za vrijeme boravka u odmaralištu »Stoimena« djeci je bila osigurana puna pansionska usluga s tri glavna i jednim međuobrokom, cjelodnevni pedagoški rad i nadzor stručnih suradnika, 24 - satna zdravstvena skrb, te mnoštvo odgojnih, obrazovnih, kulturnih i zabavnih sadržaja.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje Gradu Zagrebu, Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom te Zagrebačkom holdingu - Podružnici »Vladimira Nazor« i vodstvu Hostela »Stoimena« što su njegovim korisnicima omogućili prekrasan odmor.


IZVORI FOTOGRAFIJA
(ukoliko nije drugačije naznačeno)
Zagrebački holding - Hostel »Stoimena«
maps123