DONACIJA PROGRAMA PROFESIONALNE ORIJENTACIJE

26.5.2021. Slika: DONACIJA PROGRAMA PROFESIONALNE ORIJENTACIJE

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje uslužnom obrtu »Edukator kreator« iz Zagreba na vrijednoj donaciji korisniku svoje Kuće za mlade »Da život imaju!«, u obliku besplatnog pohađanja Programa Edukator ID Profesionalna orijentacija, vrijednog oko 3.000 kuna.


Nakon intenzivnog vikend programa u kojemu mladi otkriju svoje talente, osobine ličnosti i interese Filipu je preostao još samo individualni razgovor s edukatorom Ivanom Đordićem u kojem će se naučeno znanje produbiti i povezati. Ivan je već voditeljici Kuće pohvalio Filipovu suradljivost, otvorenost, iskrenost i društvenost te je izrazio uvjerenje da Filip puno toga može postići. Filip je jako zadovoljan s edukacijom, koja mu je pomogla da bolje upozna sebe i svoje jake strane te ga je motivirala da daljnji rast i razvoj.

Program Edukator ID Profesionalna orijentacija pruža podršku djeci i mladima u otkrivanju njihovih talenata, utječe na njihovu veću zapošljivost i poduzetnost te potiče aktivno i odgovorno uključivanje mladih u društvo. Edukator ID Profesionalna orijentacija djeci i mladima nudi alate za bolje razumijevanje sebe, a njihovim bližnjima omogućuje informacije kako ih najbolje podržati u ostvarivanju potencijala i ciljeva - objašnjava se na mrežnim stranicama uslužnog obrta »Edukator kreator«.