PROJEKT »MISLIM DOBRO - OSJEĆAM SE DOBRO«

Metodama grupnog i individualnog rada kroz psihosocijalne, kreativne i rekreativne radionice, djeci u dobi od 9 do 12 godina pružit će se mogućnost ublažavanja postojećih psihosocijalnih teškoća te prevenirati daljnji štetni utjecaji na njihovu psihu.

Sadržaj teksta na ovoj mrežnoj stranici isključiva je odgovornost Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.


Izvor financiranja: Zagrebačka županija, Stručna služba župana

Naziv Poziva: Javni poziv za financiranje programa i projekata udruga i drugih neprofitnih organizacija čije je područje djelovanja kulturnog, socijalnog, humanitarnog, vjerskog, obrazovnog i sličnog značenja u 2022. godini

Naziv projekta: MISLIM DOBRO - OSJEĆAM SE DOBRO

Nositelj projekta: Caritas Zagrebačke nadbiskupije

Ukupna vrijednost projekta: 19.000,00 kn

Vrijeme provedbe projekta: 2022. godina

O projektu: Program je usmjeren unapređenju mentalnog zdravlja djece u dobi 9-12 godina. Nastao je kao odgovor na specifične potrebe utvrđene u radu sa djecom i obiteljima u okviru Caritasova Obiteljskog savjetovališta te će obuhvatiti djecu sa problemima u ponašanju, s anksioznom i/ili depresivnom simptomatologijom i/ili s promjenama emocionalnosti i drugim poteškoćama. Metodama grupnog i individualnog rada kroz psihosocijalne, kreativne i rekreativne radionice djeci će se pružiti mogućnost ublažavanja postojećih psihosocijalnih teškoća te prevenirati daljnji štetni utjecaji na njihovu psihu.

Za više informacija o projektu: projekti@czn.hrTIJEK PROJEKTNIH AKTIVNOSTI...

Promijeni njihov svijet. Promijeni svoj. Ovo mijenja sve.