Sudjelovanje na svečanom objedu Udruge UNUO

6.9.2019. Slika: Sudjelovanje na svečanom objedu Udruge UNUO

Predstavnici zagrebačkog Caritasa sudjelovali su u pripremi i posluživanju svečanog objeda koji je Udruga UNUO održala u Hotelu KAJ u Mariji Bistrici povodom završetka projekta »Put po Hrvatskoj u 90 dana«


Udruga nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO) već nekoliko godina surađuje s Caritasom Zagrebačke nadbiskupije uključujući u razne projekte i korisnike Kuće za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem »Bl. Alojzije Stepinac« Caritasa Zagrebačke nadbiskupije u Brezovici.

Među uglednim gostima na svečanom objedu 5. rujna u Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici bila je i državna tajnica u Ministarstvu rada i mirovinskoga sustava Majda Burić.

»Djeca su asistirala u kuhanju pomažući ostalima u kuharskoj ekipi koja je pripremala jela za uzvanike, pod stručnim vodstvom glavnog kuhara i organizatora događanja prof. Vedrana Habela, a također su i pomagala u posluživanju«, opisuje sudjelovanje Caritasovih korisnika Suzane Horvat Kutle, voditeljica Kuće bl. Alojzija Stepinca, koja je došla u njihovoj pratnji zajedno s Caritasovom soc. radnicom Ružicom Ramljak.



Opširnije o ovom događaju i projektu »Put po Hrvatskoj u 90 dana« možete pročitati i novinarskom prilogu na portalu www.zagorje.com.

»OSOBE S INVALIDITETOM MOGU SE VRLO DOBRO SNAĆI KAO POMOĆNI KUHARI«
https://www.zagorje.com/clanak/vijesti/zavrsnica-projekta-put-po-hrvatskoj-u-90-dana-osobe-s-invaliditetom-mogu-se-vrlo-dobro-sna



POVEZANE CARITASOVE VIJESTI

05. 02. 2019. - MALI KUHARI IZ BREZOVICE
http://www.czn.hr/vijesti/mali-kuhari-iz-brezovice

13. 02. 2018. - SUDJELOVANJE U DRUŠTVU JEDNAKOSTI
http://www.czn.hr/vijesti/sudjelovanje-u-drustvu-jednakosti

31. 03. 2017. - KULINARSKE RADIONICE »BAKE FOR THEIR SAKE«
http://www.czn.hr/vijesti/kulinarske-radionice-bake-for-their-sake