5.2.2019.
U okviru projekta »Mala škola kulinarstva za osobe s invaliditetom«, korisnici Caritasove Kuće bl. Alojzija Stepinca prisustvovali su predavanju »Gastrodiplomatske delicije«
Predavanje je održano 4. veljače u Europskom domu u Zagrebu, u suradnji s kojim ga je organizirao Klub za javnu diplomaciju Hrvatskog društva za Ujedinjene narode.
Izlaganja su imali chef David Skoko, hrvatski diplomat Hidajet Biščević i profesor Vedran Habel, osnivač i predsjednik Udruge nastavnika u djelatnosti ugostiteljskog obrazovanja (UNUO) te voditelj navedenoga kulinarskog projekta za osobe s invaliditetom.
Po završetku predavanja, polaznici projekta »Mala škola kulinarstva za osobe s invaliditetom«, među kojima je i troje korisnika kuće Caritasa Zagrebačke nadbiskupije za zbrinjavanje djece i odraslih osoba s tjelesnim i mentalnim oštećenjem u Brezovici, pripremili su a zatim servirali i posluživali jednostavna jela predavačima i gostima.