Vijesti

Krajem stare i početkom nove kalendarske godine Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje svim pravnim i prvatnim osobama koje su podržavale rad njegovih kuća i projekata na razne načine - donacijama u novcu i naravi, volonterskim radom i raznim besplatnim uslugama te molitvom. U ovoj zahvali donosimo popis dobročinitelja Caritasva Prihvatilišta za beskućnike.

Više informacija

Zahvaljujući zauzetosti profesora te otvorenosti učenika, zagrebačka OŠ Stenjevec je odgojno-obrazovna ustanova u kojoj djeca stječu ne samo znanje već uče i suosjećati s potrebnima te im kroz praktičan karitativni rad olakšavati tegobnu svakodnevicu.

Više informacija

Zagrebački nadbiskup kardinal Josip Bozanić susreo se u četvrtak 20. prosinca 2018. godine u Nadbiskupskom dvoru s djelatnicima Caritasa Zagrebačke nadbiskupije predvođenim ravnateljicom s. Jelenom Lončar. Susretu je prisustvovao i mons. Juraj Jerneić, predsjednik zagrebačkog Caritasa.

Više informacija

Ravnateljstvo za robne zalihe Ministarstva gospodarstva, poduzetništva i obrta po odluci Vlade Republike Hrvatske isporučilo je u ponedjeljak, 17. prosinca 2018. godine u skladištu Ravnateljstva za robne zalihe u Zaboku, jednokratnu pomoć u prehrambenim i higijenskim proizvodima Caritasu Križevačke eparhije, koja će se iskoristiti za potrebe građana slabijeg imovnog stanja u Republici Hrvatskoj te Bosni i Hercegovini.

Više informacija