Vijesti

Caritas Zagrebačke nadbiskupije čestita Svjetski dan socijalnog rada kako svim socijalnim radnicama zaposlenima u Caritasu tako i onima iz ustanova i udruga s kojima Caritas surađuje!

Više informacija

Uoči proslave 15 godina rada, vodstvo Rotary kluba Zagreb Sesvete posjetilo je Caritasovu Kuću za mlade kojoj je njihov klub, zajedno s RC Zadar, prošle godine pomogao pri nabavi namještaja i tehničke opreme.

Više informacija

Povodom Međunarodnog dana žena tvrtka Logistika Violeta d.o.o. darivala je prigodnim poklonima majke koje su u bolnicama sa svojom djecom, žene koje rade u bolnicama te zaposlenice dječjih domova - među kojima i zaposlenice Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Više informacija

Voditeljica Kuće za žrtve obiteljskog nasilja Ljiljana Karlović izvješćuje o nekoliko donacija tijekom mjeseca veljače na kojima Caritas od srca zahvaljuje darovateljima u ime svojih korisnika

Više informacija

Poslušajte što je u emisiji „Civilno društvo“ emitiranoj na Svjetski dan socijalne pravde, 20. veljače 2019. godine, na Prvom programu Hrvatskog radija u razgovoru s urednicom i voditeljicom Barbarom Vid o radu Caritasovog obiteljskog savjetovališta rekla psihologica Tanja Kuprešak.

Više informacija

Caritasova Kuća bl. Alojzija Stepinca u Brezovici dobila je vrijednu donaciju koju će implementirati u rad s korisnicima te tako unaprijediti stručni rad. Riječ je o Slušnom integracijskom treningu koji su donirali autor prof. dr. sc. Mladen Hedjever i TARA CENTAR d.o.o. iz Zagreba.

Više informacija

Na spomendan Blažene Djevice Marije Lurdske 11. veljače vjernici se prisjećaju kako bolesnika, tako i svih onih koji su se posvetili brizi za bolesnike na različite načine te prikazuju molitve za njih. Evo kako je taj dan obilježen u zagrebačkoj župi Sv. Josipa na Trešnjevci...

Više informacija

Uoči Svjetskoga dana bolesnika, 11. veljače, zaposlenici i volonteri zagrebačkog Caritasa posjetili su pedeset starijih i bolesnih osoba na području grada Zagreba te dvadeset korisnika Centra za rehabilitaciju Stančić u Dugom Selu.

Više informacija

Emisija "Civilna abeceda" bavi se građanskom političkom kulturom, društvenim normama i civilnim sektorom. Kroz emisiju slušatelji upoznaju kako funkcioniraju državna ili gradska vlast, sudovi te različite udruge. Poslušajte što je u emisiji emitiranoj 5. veljače 2019. godine na Radio Sljemenu u razgovoru s urednikom i voditeljem Miljenkom Cvitkovićem o radu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije rekao tajnik Caritasa Zvonko Erceg.

Više informacija

U okviru projekta »Mala škola kulinarstva za osobe s invaliditetom«, korisnici Caritasove Kuće bl. Alojzija Stepinca prisustvovali su predavanju »Gastrodiplomatske delicije«

Više informacija