KALJE - PRVI IZBOR ZA PRIPREME HRVAČA

29.8.2020. Slika: KALJE - PRVI IZBOR ZA PRIPREME HRVAČA

Od 2007. godine hrvači iz Brezovice pred početak sezone natjecanja dolaze u Caritasovo odmaralište na Žumberku napraviti bazične pripreme. Tradiciju koju su podržavali drugi treneri Hrvačkog kluba »Hrvatski dragovoljac« ovoga ljeta nastavio je gospodin Igor Parać.


Na hrvačkim pripremama održanima u Kalju u Kući za odmor Caritasa Zagrebačke nadbiskupije od 21. do 28. kolovoza sudjelovalo je šenaest (16) hrvača iz HK »Hrvatski dragovoljac«.

Poslije ustajanja u 06:30 sati, do objeda u 13:00 sati, imali su: jutarnji futting, razgibavanje i istezanje; doručak i 1. trening za sve. Od završetka objeda do večere u 19:30 sati imali su: poslijepodnevni odmor; 2. trening za mlađe i 2. trening za starije. Poslije večere pa do počinka u 22:30 sati imali su: predavanje (prehrana/suplementacija mladih sportaša); gledanje filmova s hrvačkom tematikom i slobodno vrijeme.

»Smatram da je Caritasova Kuća za odmor u Kalju solidan izbor za sve koji žele provesti bazične pripreme sa svojim sportašima u izolaciji, bez ometajućih faktora. Lokacija za trčanje ima i više nego dovoljno. Na raspolaganju su nogometni teren, jedan koš za košarku, drvene klupice ... te se uz malo mašte i ponešto osobnih rekvizita može napraviti dobar trening. Smještaj je korektan. Na raspolaganju je soba za druženje s televizorom novije generacije na kojem je moguće prikazati PowerPoint prezentacije. Hrana je solidna, a osoblje uslužno i uvijek na raspolaganju. Dojmovi hrvača uglavnom su pozitivni što ovisi o puno faktora, a najviše o animaciji i pripremljenom programu«, opisuje boravak trener Igor Parać, koji zaključuje svoju preporuku riječima: »Sve u svemu - dobar izbor za pristupačnu cijenu!«








POVEZANE VIJESTI

02. 09. 2019. / TRENINZI SPORTAŠA NA ŽUMBERKU
http://www.czn.hr/vijesti/treninzi-sportasa-na-zumberku

31. 01. 2008. / RAD CARITASOVOG ODMARALIŠTA U KALJU
http://www.czn.hr/vijesti/rad-caritasovog-odmaralista-u-kalju