SUBOTNJI IZLET U SVIJET ILUZIJA I SLADOLED U GRADU

22.7.2017. Slika: SUBOTNJI IZLET U SVIJET ILUZIJA I SLADOLED U GRADU

Ljetni su dani. Mnogi su otputovali na godišnji odmor ali isto tako mnogi će ljeto provesti i kod kuće. Zato je Župa Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije u Soblincu odlučila razveseliti skupinu župljana u ove tople ljetne dane zanimljivim izletom u Zagreb

Posjet Muzeju iluzija organizirali su 22. srpnja u večernjim satima i odlično se zabavili. Posjet Muzeju iluzija bio je besplatan za svu djecu i roditelje u njihovoj pratnji.

Soblinčani su istraživali svijet iluzija i znatiželjno proučavali bogatu zbirku holograma i raznih instalacija. Djeca su sve pažljivo proučavala, a odrasli su se teško snalazili u šumi najrazličitijih dječjih pitanja. Zaključili su da što prije moraju posjetiti još neki muzej jer su mali Soblinčani jako znatiželjni i razigrani te uz igru vole učiti - čak i ljeti kada su školski praznici.

Iznaneđenje za sve bio je sladoled u slastičarnici »Vincek«. Bilo je to pravo osvježenje i radost svih, i malih i velikih.

Župa i Caritas župe Bezgrešnog Začeća Blažene Djevice Marije zahvaljuju Muzeju iluzija na darovanim ulaznicama te slastičarnici »Vincek« na darovanom sladoledu. Oba darovatelja zaslužna su za odlično provedenu subotu i lijepu uspomenu malim školarcima koji su se odlično zabavili iako nisu bili na moru.


Vlatka Burić