Pomaže jer razumije potrebite

17.6.2016. Slika: Pomaže jer razumije potrebite

Kroz akciju »Dobro se dobrim vraća« tvrtke i obrtnici mogu tijekom cijele godine pružati pomoć Caritasovim korisnicima kroz donaciju usluga ili materijalnih dobara. Od 10. listopada 2010. godine do 2. svibnja ove godine u akciju »Dobro se dobrim vraća« uključila su se 92 darovatelja - od tvrtki, obrtnika i ugostitelja do drugih poduzetnika raznih profila s područja Grada Zagreba.

Početkom mjeseca svibnja ove godine u akciju se uključila i voćarna »Mali vrt« iz Malešnice u Zagrebu. »Odlučili smo svaki tjedan darovati dva vegetarijanska menija. Prva dva menija darovali smo jednom mladom bračnom paru. Uvijek smo spremni pomoći, koliko je u našoj moći. Inače, i sama sam bila u situaciji da 'nisam imala što strpat u lonac' pa su se našli ljudi koji su mi pomogli na sličan način«, kaže gospođa Suzana Dravinac, vlasnica voćarne koja pršti svježim domaćim i uvoznim eko-voćem i povrćem te nudi besplatu dostavu proizvoda - raznovrsnih gableca i voćno-povrtnih sokova.

Više informacija o akciji »Dobro se dobrim vraća« zainteresirani mogu dobiti upitom na na e-mail adresu nblagojevic@czn.hr ili pozivom na broj mobitela 098 98 40 591 ili telefona (01) 34 57 175.