NA NATKOV POZIV PONOVNO SE ODAZVALI GLAZBENICI VELIKIH SRCA

5.12.2019. Slika: NA NATKOV POZIV PONOVNO SE ODAZVALI GLAZBENICI VELIKIH SRCA

U ime korisnika Kuće za žrtve obiteljskog nasilja, Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje organizatoru 9. humanitarnog božićnog koncerta gospodinu Natku Gabercu, cijenjenim izvođačima te svima koji su kupili ulaznice za lijepi glazbeni događaj održan 5. prosinca u Sportskoj dvorani u Samoboru!

U svom devetom izdanju, veliki humanitarni božićni koncert kojeg ustrajno organizira Natko Gaberc, ponovno je ispunio Sportsku dvoranu Samobor svima koji su se zaželjeli uživanja u sjajnom glazbenom programu, a pri tome učiniti i dobro djelo. Naime, sredstva od ulaznica i ove godine namijenjena su za dobrotvorne svrhe, konkretno, kako bi se pomoglo djelovanju Kuće za žrtve obiteljskog nasilja Caritasa Zagrebačke nadbiskupije i Judo klubu Profectus koji provodi program za djecu s posebnim potrebama te trenutno uređuje svoje nove prostorije.

Na poziv organizatora, našeg sugrađanina Natka Gaberca, u srijedu, 4. prosinca ponovno su odgovorili brojni glazbenici velikog srca: Željko Bebek, Magazin, Darko Domijan, Roko Blažević, Kvartet Gubec, Ančica Bošnjak Praunsperger, Ad hoc i orkestar Tamburaškog društva Ferdo Livadić. Jedino je Mila Elegović svoj dolazak, silom prilika, morala otkazati zbog prometne nesreće.

U programu koji je bio sastavljen na način da su u njemu mogle uživati sve generacije, čulo se lijepih domaćih pjesama iz prošlosti, vječnih hitova kao i novih uspješnica, a svojim pjevačkim umijećem okupljene su oduševile kako mlade pjevačke snage, tako i sjajni pjevački asevi i legende hrvatske glazbene scene.

Sat i 45 minuta programa brzo je prošlo u dobroj atmosferi, a Natko Gaberc, uz zahvalu svima na odazivu, kako glazbenim gostima tako i posjetiteljima, najavio je za dolazeću godinu i posebno izdanje ovog humanitarnog koncerta kojim će biti obilježeno deset uspješnih godina samoborskog glazbenog druženja.


Autor vijesti i fotografija: Krono Solenički / Radio Samobor
http://www.radiosamobor.hr/2019/12/05/na-natkov-poziv-ponovno-se-odazvali-glazbenici-velikih-srca/