Hrvatska volontira 2017. - u Caritasu Zagrebačke nadbiskupije

19.5.2017. Slika: Hrvatska volontira 2017. - u Caritasu Zagrebačke nadbiskupije

U sklopu manifestacije »Hrvatska volontira 2017.« Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizira volontersku akciju »Snage udružite i djelom (za)okružite!«.

Aktivnosti u sklopu akcije uključuju uređenje okoliša: bojanje dječjih sprava i površina na vanjskim igralištima, bojanje ograde, košnja i uređenje travnatih površina, živice i cvijetnjaka u Caritasovim kućama za smještaj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi te uređenje unutarnjih prostorija: uređenje i bojanje zapuštenih stambenih prostora starijim sugrađanima te bojanje i uređenje Caritasovih kuća za smještaj djece bez odgovarajuće roditeljske skrbi.

Ovom akcijom želimo uljepšati korisnicima njihov životni prostor i time im stvoriti ugodnije okruženje za kvalitetnije svakodnevno funkcioniranje.

Broj volontera: 30
Početak volontiranja: 22. 5. 2017. u 9:00 sati
Kraj volontiranja: 27. 5. 2017. u 18:00 sati
Vrijeme volontiranja: prema dogovoru
Ukupno sati: 120


Otvoreno za volontiranje: Kako bismo korisnicima omogućili život u što ugodnijem okruženju pozivamo vas da se sa svojim timom (kolegama, prijateljima i/ili sa svojom obitelji) uključite u akciju uređenja interijera i eksterijera naših Kuća na različitim lokacijama te da zajedno (za)okružimo Zagreb i okolicu dobrim djelima.


KONTAKT

Daniela Bukvić
E - dbukvic@czn.hr
M - 099 26 20 470


- - -
Izvor: www.hrvatska.volontira.vcz.hr