DUHOVNA SKRB CARITASA ZA ZAPOSLENIKE I VOLONTERE

1.3.2024. Slika: DUHOVNA SKRB CARITASA ZA ZAPOSLENIKE I VOLONTERE

Tradicionalnu korizmenu duhovnu obnovu za svoje zaposlenike i volontere Caritas Zagrebačke nadbiskupije održat će ove godine 9. ožujka u Hrvatskom nacionalnom svetištu Majke Božje Bistričke. Program će predvoditi preč. Nikola Jurković, dekan Stubičkog dekanata i upravitelj župe sv. Jurja mučenika u Gornjoj Stubici.


Program će započeti okupljanjem u 9:30 sati prijepodne, a zatim slijede: duhovni nagovor u Dvorani Božjega milosrđa; prigoda za sv. ispovijed u Bazilici; sv. misa u Bazilici; pobožnost križnoga puta na Kalvariji; zajednički objed.

"Želja nam je da i ovaj susret bude prigoda da, u zahvalnosti Bogu za minulih 90 godina našega Caritasa, Njegovoj providnosti i milosti povjerimo korisnike koji su nam povjereni i vrijeme koje je pred nama", istaknula je u pozivu na duhovnu obnovu s. Jelena Lončar, ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Osim zaposlenika i volontera iz Caritasovih kuća, usluga i projekata, na ovom korizmenom duhovnom događanju očekuje se i velik broj volontera iz župnih caritasa Zagrebačke nadbiskupije, kao što je to bilo i proteklih godina.


FB