DRUŠTVENA ODGOVORNOST »TETE VIOLETE«

7.3.2019. Slika: DRUŠTVENA ODGOVORNOST »TETE VIOLETE«

Povodom Međunarodnog dana žena tvrtka Logistika Violeta d.o.o. darivala je prigodnim poklonima majke koje su u bolnicama sa svojom djecom, žene koje rade u bolnicama te zaposlenice dječjih domova - među kojima i zaposlenice Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.


Tijekom 2018. godine tvrtka Violeta u više je navrata darivala proizvode za potrebe korisnika Caritasove Kuće ljubavi, a u sklopu kampanje »Pomozimo dječjim domovima« krajem prosinca prošle godine darovala je proizvode iz svog asortimana za potrebe korisnika svih Caritasovih kuća u kojima su smještena djeca bez odgovarajuće roditeljske skrbi, djeca žrtve nasilja te djeca s intelektualnim i tjelesnim poteškoćama.

Tvrtka Violeta aktivnim sudjelovanjem u različitim društveno angažiranim projektima kontinuirano pridonosi poboljšanju životnih uvjeta pojedinaca i obitelji. Donacijama Double care proizvoda pomažu rodiljama i novorođenim bebama u više od 60 rodilišta. Duži niz godina tvrtka pomaže maturante u pripremi za maturu, dok su prošle godine darivali korisnike dječjih domova u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Sloveniji.