TRIBINA NA HKS-U: „CARITAS PRED IZAZOVOM IZGRADNJE DRUŠTVA SOLIDARNOSTI I SURADNJE SA SUVREMENIM MEDIJIMA“

7.11.2018. Slika: TRIBINA NA HKS-U: „CARITAS PRED IZAZOVOM IZGRADNJE DRUŠTVA SOLIDARNOSTI I SURADNJE SA SUVREMENIM MEDIJIMA“

U sklopu programa obilježavanja 25. obljetnice Hrvatskog Caritasa u četvrtak 8. studenoga u 12 sati u dvorani „Bl. Alojzije Stepinac“ Hrvatskoga katoličkog sveučilišta (Ilica 242; ulaz iz Domobranske ulice) održat će se tribina „Caritas pred izazovom izgradnje društva solidarnosti i suradnje sa suvremenim medijima“.


Na tribini će sudjelovati predsjednik Hrvatskog Caritasa varaždinski biskup Josip Mrzljak, ravnateljica Caritasa Zagrebačke nadbiskupije s. Jelena Lončar, ravnateljica Caritasa Sisačke biskupije Kristina Radić, ravnatelj Caritasa Varaždinske biskupije Ante Šola i ravnatelj Caritasa Križevačke eparhije vlč. Ivan Radeljak. O izazovima izgradnje društva solidarnosti i suradnje sa suvremenim medijima uvodno će govoriti dr. Marijana Kompes i Ivan Uldrijan s Hrvatskoga katoličkog sveučilišta te glavni urednik Hrvatske katoličke mreže Siniša Kovačić.

Tribina, koju će moderirati Branimir Gubić s Hrvatskoga katoličkog radija, održat će se u povodu obilježavanja 25 godina djelovanja središnjega Caritasa pod imenom Hrvatski Caritas, a organizatori su joj Hrvatsko katoličko sveučilište, Caritas Zagrebačke nadbiskupije i Hrvatski Caritas.