NAJAVA – PREDAVANJE I RADIONICA: MJERE AKTIVNE POLITIKE ZAPOŠLJAVANJA

22.3.2017. Slika: NAJAVA – PREDAVANJE I RADIONICA: MJERE AKTIVNE POLITIKE ZAPOŠLJAVANJA

Krajem siječnja u prostorijama Caritasove Socijalne službe u Selskoj cesti 165, započeo je ciklus predavanja na temu »Financijsko savjetovanje« koji za Caritasove korisnike koji imaju osobne i/ili obiteljske financijske poteškoće organiziralo društvo Klijent d.o.o..

U sklopu ciklusa održano je pet predavanja a predavači su individualnim razgovorima i savjetima s korisnicima pokušavali pronaći odgovore i rješenja njihovih poteškoća.

Pretposljednje predavanje u nizu održat će se ovog petka na temu »Poticaj zapošljavanja! Alternativne metode zapošljavanje«. Tom prilikom će se predstaviti mjere aktivne politike zapošljavanja koje su stupile na snagu početkom ožujka.

Naime, s 1,5 milijardi kuna Vlada RH kroz poticaje za zapošljavanje pod nazivom »Od mjere do karijere« želi obuhvatiti oko 50 000 osoba kako bi im se pomoglo da pronađu posao ili steknu dodatna znanja pri čemu je naglasak stavljen na najugroženije, dugotrajno nezaposlene i osobe s invaliditetom.

Pozivamo sve zainteresirane na predavanju i radionicu koji će se održati u petak, 24. ožujka 2017. u 15 sati u prostorijama Caritasove socijalne službe, Selska 165.

Molimo da dolazak potvrdite najkasnije do petka, 24. ožujka 2017. godine do 12 sati na kontakt broj: (01) 366 88 24 ili e-mail adresu: jbosnar@czn.hr.