LJETOVANJE U SKRADINU

24.7.2018. Slika: LJETOVANJE U SKRADINU

Već nekoliko godina korisnici zagrebačkog Caritasa idu na ljetovanje zahvaljujući je Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba i Zagrebačkom holdingu - Podružnici Vladimir Nazor. Ove godine odredište za skupinu od 37 korisnika Caritasa Zagrebačke nadbiskupije bio je hostel »Loda« u Skradinu.


Upravitelj hostela Nenad Viduka i koordinatorica Tanja Meštrić srdačno su dočekali trideset i sedmero korisnika, koji su ondje ljetovali od 16. do 23. srpnja, svakodnevno su uživali u kupanju u Krki i šetnjama Skradinom, a jednog dana posjetili su i NP Krka.

Caritasove korisnike posebno je razveselilo Skradinsko kulturno ljeto, u okviru kojega su gledali kazalištnu predstavu Mire Gavrana »Tajkuni«, zatim lutkarski mjuzikl »Dobro se dobrim vraća« te slušali koncert Gradske glazbe Skradin.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje Gradskom uredu za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom Grada Zagreba te Zagrebačkom holdingu - Podružnici Vladimir Nazor za pomoć u skrbi za korisnike, a zaposlenicima i animatorima Hostela »Loda« za organizaciju i gostoprimstvo.


Zrinka Šarić



P O V E Z A N E   V I J E S T I

11. 07. 2017. - LJETOVANJE U SURADNJI S GRADOM ZAGREBOM
http://www.czn.hr/vijesti/ljetovanje-u-suradnji-s-gradom-zagrebom

12. 07. 2016. - PREDIVNO LJETOVANJE U DUGOJ UVALI
http://www.czn.hr/vijesti/predivno-ljetovanje-u-dugoj-uvali

22. 07. 2015. - LJETOVANJE PRVE SKUPINE CARITASOVIH KORISNIKA
http://www.czn.hr/vijesti/ljetovanje-prve-skupine-caritasovih-korisnika

22. 07. 2014. - LJETOVANJE CARITASOVIH KORISNIKA U DUGOJ UVALI
http://www.czn.hr/vijesti/ljetovanje-caritasovih-korisnika-u-dugoj-uvali