JAVNO NADMETANJE ZA NABAVU HRANE

22.8.2018. Slika: JAVNO NADMETANJE ZA NABAVU HRANE

Caritas Zagrebačke nadbiskupije objavljuje Obavijest o nabavi hrane i Dokumentaciju za nadmetanje s pripadajućim dokumentima


Projektu „Caritas – ne riječima, već djelima“ Caritasa Zagrebačke nadbiskupije dodijeljeno je 5.079.893,22 kuna u okviru natječaja „Ublažavanje siromaštva pružanjem pomoći najpotrebitijim osobama podjelom hrane i/ili osnovne materijalne pomoći – faza II“ iz Fonda europske pomoći za najpotrebitije (FEAD). Projektom će se financirati aktivnosti ublažavanja materijalne deprivacije tipa 1 (nedostatak hrane), materijalne deprivacije tipa 2 (nedostatak osnovne materijalne pomoći), kao i aktivnosti iz sredstava tehničke pomoći. Planiranim aktivnostima pomoć će dobiti 4.500 osoba pogođenih siromaštvom a pomoć u školskom priboru i opremi dobit će 300 djece osnovnoškolskog uzrasta na području Krapinsko-zagorske i Zagrebačke županije.

U sklopu projektnih aktivnosti Caritas provodi postupak nabave hrane. Dokumentacija za nabavu hrane objavljena je na službenoj stranici Fonda europske pomoći za najpotrebitije (www.fead.hr) te se nalazi u stranici „Dokumenti“, u dijelu „Javno nadmetanje“, a može se izravno preuzeti na poveznici http://www.fead.hr/wp-content/uploads/2018/08/Caritas-Zagrebačke-nadbiskupije-dokumentacija-za-nabavu-hrane-2018..7z.