UKLJUČI SE, VOLONTIRAJ I SVIRAJ!

12.3.2021. Slika: UKLJUČI SE, VOLONTIRAJ I SVIRAJ!

Od 15. travnja do 30. lipnja ove godine u zelenom parku Caritasove kuće »Bl. Alojzije Stepinac« u Brezovici, na adresi Brezovička cesta 98, održat će se projekt »Uključi se, volontiraj i sviraj!«


Dobrodošli su svi glazbenici, uključujući i one koji sviraju nesvakidašnje ili manje poznate instrumente, s ciljem upoznavanja Caritasovih korisnika sa zvukom što većeg broja različitih instrumenata.

Glavni zadatak volontera je svirati (s) korisnicima - djecom i mladima s razvojnim teškoćama, u proljetno predvečerje od 18:00 do 19:00 sati - a možda i dulje, ako glazba ponese slušatelje i glazbenike : )

Caritas poziva na sudjelovanje mlade glazbenike, ekipe glazbenika i/ili pjevača ili zborove; poziva sve koji su željni stjecanja iskustva u radu s djecom i mladima s teškoćama; poziva sve koji žele nešto lijepo od svojega znanja, talenta i umijeća podijeliti drugima.

Svojim nastupima glazbenici će dodatno obogatiti i razveseliti svakodnevicu Caritasovih korisnika, utjecat će pozitivno na njihovo raspoloženje i zdravlje te će im pomoći da imaju ljepši i mirniji san.

Glazbenici će svojim nastupom steći nova iskustva i prijateljstva, bit će promovirani na Facebook stranici Kuće Brezovica i FB stranici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije te će im vrijeme volontiranja biti upisano u volontersku knjižicu.

Sve glazbenike Kuća Brezovica poslije nastupa časti večerom.

Moguć je kratkotrajan i dugotrajan volonterski angažman na projektu, ovisno o mogućnostima i željama volontera.

Kontakt za prijave: marcela.milkovic@gmail.com


Caritas poziva glazbenike: neka se čuju zvuci dobrote!