MALA KUPAONICA POKRENULA MEĐUKONTINENTALNU SURADNJU

10.3.2021.

Zahvaljujući akciji pod nazivom »Somebody to love«, koju je pokrenula tvrtka iTS - Info Technology Supply Ltd iz Londona, a pridružili su joj se tvrtke i građani s tri kontinenta, adaptirana je kuponica u Kući »Bl. Alojzije Stepinac« u Brezovici.


»Kupaonici je bila nužna renovacija, ali i prilagodba da bi je mogli upotrebljavati i oni korisnici koji se kreću pomoću invalidskih kolica. U akciju su se uključile pravne i fizičke osobe iz Europe, Australije i Amerike s jednom zajedničkim ciljem - pomoći korisnicima u Kući Brezovica. Hvala od srca svim darovateljima! Učinili su veliku stvar za naše korisnike, a neka im njihovi radosni osmjesi budu najveća zahvala i nagrada«, izjavila je Ivana Kokić Ajazaj, voditeljica ove kuće Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Akciju »Somebody to love« pokrenula je tvrtka iTS nakon što se upoznala s radom i potrebama Kuće bl. Alojzija Stepinca. Novčana sredstva prikupljali su zaposlenici iTS-a, a akciji su se pridružili tvrtke-partneri iz inozemstva, zatim tvrtke iz Hrvatske te građani koji prate i podržavaju rad Caritasove kuće u Brezovici: Princity (https://princity.com/#!/home), PaperCut (https://www.papercut.com), uMango (https://www.umango.com/index_US.asp), Elatec (https://www.elatec-rfid.com/int), Europhone d.o.o. (https://www.europhone.hr), Nauportus d.o.o. (https://www.uredjenje-interijera.com.hr/hr) i F.I.C. d.o.o. (https://www.fic.hr).

U akciji je prikupljeno ukupno 6.170 eura, a radovi na adaptaciji završeni su krajem veljače ove godine.

»Veliko hvala na Vašoj lijepoj poruci, toplim riječima zahvale i sjajnom videu. Bila mi je prava čast biti dijelom ovog putovanja, barem u jednom dijelu. Podijelit ću Vaše lijepe riječi s cijelim iTS timom i našim parterima koji su pridonijeli projektu. Raduje nas biti dio nečega što stvarno čini razliku. Sretno sa sjajnim poslom koji Vi i Vaš tim radite. Rado ću se odazvati Vašem pozivu za dolazak u posjet Kući Brezovica kad nam prilike dozvole putovanja«, poručili su iz tvrtke iTS - Info Technology Supply Ltd (https://www.its-group.com) kada su dobili povratnu informaciju o obavljenom poslu.


VIDEO ZAHVALE ZA DAROVATELJE
Adaptacija kupaonice u Kući »Bl. Alojzije Stepinac« u Brezovici 2021. godine
https://youtu.be/O6P8s-IX2V0