»ŽIVOT NIJE INSTAGRAM«

16.5.2022. Slika: »ŽIVOT NIJE INSTAGRAM«

Studentska udruga META Ekonomskog fakulteta u Osijeku koja okuplja studente marketinga uključila je stručnu suradnicu Caritasove Kuće za mlade »Da život imaju!« Mariju Pongrac i socijalnu radnicu Sigurne Kuće Rebeku Mihaljević u projekt »Život nije Instagram« koji se održao 12. svibnja na Ekonomskom fakultetu u Osijeku.


Cilj projekta je poticanje razgovora o utjecaju društvenih mreža i ljudi aktivnih na društvenim mrežama na mlade ljude. U sklopu projekta je organizirano predavanje »Tko danas oblikuje generaciju Z?« te panel na kojem su gostovale neke od najpopularnijih hrvatskih influencerica Nika Iilčić, Martina Vuletić i Ivana Mišković koje su govorile o promoviranju na društvenim mrežama kao trenutno najaktualnijem dijelu marketinga te su podijelile neka svoja iskustva i opisale kako izgleda život na društvenim mrežama i izvan njih.

U sklopu programa Marija Pongrac i Rebeka Mihaljević održale su radionicu »Postani #SELFLUENCER« o utjecaju društvenih mreža na mentalno zdravlje mladih.