»BOŽIĆNA TRAMPA« ZA KUĆU LJUBAVI

22.12.2021. Slika: »BOŽIĆNA TRAMPA« ZA KUĆU LJUBAVI

Studenti III. godine Preddiplomskog stručnog studija »Marketing i komunikacije« Poslovnog veleučilišta Zagreb (PVZG), napravili su humanitarnu akciju »Božićna trampa«, kojom su prikupili higijenske potrepštine i prehrambene proizvode za Caritasovu kuću za smještaj trudnica i nezbrinutih majki s novorođenčadi i djecom do tri godine starosti. Akcija je imala slogan »Sitnicu donesi, zahvalnost ponesi«, a proveli su je pod mentorstvom prof. Dorotee Milas u okviru kolegija »Organizacija događaja«.



Donaciju su predali u Kući ljubavi Caritasa Zagrebačke nadbiskupije 18. prosinca, a njezini mali stanari pritom su ih razveselili svojim toplim osmijesima, čestitkom koju su napravili te mahanjem ručicama na odlasku. Studenti su također prikupili i novčani dar koji je uplaćen na račun Kuće ljubavi i paletu pelena koja će biti dostavljena Kući ljubavi.

Poduzetnim studentima i svim drugim sudionicima akcije, Caritas Zagrebačke nadbiskupije zahvaljuje u ime korisnika Kuće ljubavi - trudnica, majki s djecom i djece bez majki - na ovoj vrijednoj donaciji.


Povezana vijest

HUMANITARNA AKCIJA »BOŽIĆNA TRAMPA«
https://pvzg.hr/dogadjanja/bozicna-trampa/