ŽUPA U SOBLINCU - USMJERENA BUDUĆNOSTI

11.1.2018. Slika: ŽUPA U SOBLINCU - USMJERENA BUDUĆNOSTI

Početak nove godine, 7. siječnja župni Caritas župe Bezgrešnog začeća BDM u Soblincu obilježio je organiziranim posjetom mladih i obitelji multimedijskoj izložbi »Mind From The Future« posvećenoj Nikoli Tesli.

»Trudimo se obiteljima omogućiti besplatni dodatni sadržaj kako bi proširili vidike, naučili nešto novo i kvalitetno proveli vrijeme te se međusobno upoznali«, naglasila je voditeljica župnog Caritasa Vlatka Burić.

Posjet izložbi bio je besplatan za sve obitelji i mlade iz župe, a osigurani su bili i stručni vodiči te program kako bi se župljani što bolje upoznali s Teslinim životom i izumima koji su promijenili svijet. Multimedijalna izložba na potpuno novi način, interaktivnim instalacijama prati život Nikole Tesle od rođenja pa do smrti, a najmlađi župljani dobili su neke nove ideje poput one kako bi bilo divno da kuće imaju noge i mogu putovati svijetom.



Posjet ovoj multimedijalnoj izložbi koju nazivaju produkcijskom i umjetničkom senzacijom, bio je prvi novogodišnji župni izlet i druženje obitelji župe Bezgrešnog začeća BDM iz Soblinca koja u planu već ima nove aktivnosti i druženja kako bi članovi župne zajednice rasli u zajedništvu, međusobno se nadopunjavali i učili jedni od drugih.

Vlatka Burić