ZAHVALA I DOBRE ŽELJE IZ KUĆE SV. FRANJE

8.1.2020. Slika: ZAHVALA I DOBRE ŽELJE IZ KUĆE SV. FRANJE

Korisnici Kuće sv. Franje zajedno s Caritasovim zaposlenicima u Vugrovcu svima od srca zahvaljuju na adventskim posjetama, darovanom vremenu i najraznovrsnijim donacijama te svim posjetiteljima i darovateljima žele svako dobro u novoj 2020. godini!


»Prosinac je u Kući sv. Franje u Vugrovcu tradicionalno najveseliji mjesec. Ove godine veselje je započelo posjetom sv. Nikole, koji je djecu razveselio svojim dolaskom i darovima, te se nastavilo sve do Božića. Prvi dio prosinca bio je obilježen dolaskom naših darovatelja, a posjetitelji su bili: vrtići, škole, fakulteti, župe, privatne osobe i predstavnici raznih tvrtki. Osim u materijalnim darovima, djeca su uživala i u predstavama, odlascima na kreativne radionicice i u kino. Darovi koje su djeca dobila bili su kreativni i maštoviti - ispunjena je svaka dječja božićna želja! Badnjak i Božić obilježeni su tradicionalnim odlaskom na dječju polnoćku te kićenjem bora i druženjem«, opisuje predbožićno vrijeme voditeljica Ivana Vincek Kovačić, radosno najavljujući skori blagoslov Kuće.


IZ KNJIGE DOJMOVA POSJETITELJA KUĆE SV. FRANJE

Toliko ljubavi, toliko istine, toliko srca... Hvala vam na svemu!
(Rotary Club ZAGREB - Sesvete)

Blagoslovljen Božić i sretnu novu 2020. godinu žele prvopričesnici, vjeroučitelji, svećenik i župljani župe sv. Franje Ksaverskog iz Vugrovca!

Hvala na ugodnom druženju ispunjenom toplinom.
(Valentina Pijetlović)

Dragi naši prijatelji, hvala vam na predivnoj priredbi. To nam puno znači i veselim se našim druženjima svake godine. Uživajte u poklonima, ostajte u zdravlju i veselju. Neka vas Bog čuva sve!
(Zaposlenici HPB-a, Plive i Vestiga)