VESELI IZLET NA PLITVICE

6.5.2017. Slika: VESELI IZLET NA PLITVICE

Za korisnike Caritasa župe Bezgrešnog začeća BDM u Soblincu i sve male i velike župljane koji još nisu imali mogućnost posjetiti Plitvice, organiziran je jednodnevni izlet, u subotu 6. svibnja.

Bio je to dan radosti i druženja u prekrasnoj prirodi. Ljepota Nacionalnog parka Plitvička jezera posjetila nas je na ljepotu dobrog Boga koji nas jaaaako voli jer nakon kišnog tjedna blagoslovio nas je sunčanom subotom i prekrasnim vremenom.

Šetnja Plitvicama uz pjev ptičica i smijeh najmanjih župljana bila je melodija za dušu. Nije nedostajalo ni pjesme, a nakon veselog dana jedino što nam je preostalo je planirati novo druženje.

Bila je ovo divna prilika da se mali i veliki župljani međusobno druže i upoznaju te provedu kvalitetno vrijeme u društvu svojih roditelja i prijatelja. Ispunili smo srca veselim mislima i pjesmom te ljubavlju prema životu i proveli radostan dan u zajedništvu i druženju!

Hvala Upravi Nacionalnog parka Plitvička jezera na 70 darovanih ulaznica i prijevozniku »Darojković« na pomoći oko organizacije prijevoza.


Vlatka Burić
voditeljica župnog Caritasa