VELIKA SRCA ZA „MALOG ČOVJEKA“

22.11.2018. Slika: VELIKA SRCA ZA „MALOG ČOVJEKA“

Jedna volonterka i jedan zaposlenik preko mjera javnih radova protekla dva tjedna oličili su stanove dvoje potrebitih sugrađana


»Vi divni ljudi!!! Ne znam kako bih uopće započela riječi hvale za sve Vas. Gđa Suzana koja je prepoznala da mi je zaista potrebna pomoć. Gospodin Dubravko koji je kao sunce uredio moje grozne zidove. Dubravko VELIKO HVALA!!! A gospođa Snježana koja, ne znam se izraziti za dovoljno hvale od srca! Rasplakali ste me kada sam vidjela moju sada divnu kuhinju!!! SNJEŽANA VELIKO HVALA jer znam i vidim da sve radiš od srca i biti će mi drago da ostanemo u kontaktu za naše kavice. SVIMA VAM OGROMNO HVALA OD SRCA! Nevenka / P.S. Moj stančić je sada raj!!!«

Više od 125 m2 zidova njezina stana Snježana i Dubravko uređivali su pet dana. Poslovi su obuhvaćali pripremu, gletanje, bojanje i čišćenje kuhinje, sobe, hodnika i kupaonice.

Tjedan dana prije Snježana i Dubravko oličili su 80 m2 zidova stana u kojemu živi mladić koji boluje od karcinoma. Uz radove kao u prvom stanu, u ovom su trebali impregnirati zidove u sobi, hodniku i kupanici prije bojanja.

Sredstva za nabavu potrošnog materijala i alata darovali su članovi Temeljnog ogranka HDZ-a »Silvije Strahimir Kranjčević«, Trešnjevka - sjever iz Zagreba.





K O N T A K T

Caritas Zagrebačke nadbiskupije
Područni ured Kustošija
Suzana Klarić, voditeljica usluge »Pomoć u kući«
T - 01 / 30 16 275 (ured); 01 / 36 36 123 (centrala)
M - 098 98 40 592; E - sklaric@czn.hr