U SURADNJI S CZKiO ZA SMANJENJE SOCIJALNIH RAZLIKA

2.3.2019. Slika: U SURADNJI S CZKiO ZA SMANJENJE SOCIJALNIH RAZLIKA

Zahvaljujući suradnji Centra za kulturu i obrazovanje Susedgrad i zagrebačkog Caritasa, stotinjak djece iz scijalno ugroženih zagrebačkih obitelji sudjelovalo je zajedno sa vršnjacima na Dječjem fašničkom maskenbalu, održanom 2. ožujka u Gajnicama

U šarenom i razigranom programu Dječjeg fašničkog maskenbala održanom u CZKiO Susedgrad, na adresi Argentinska 5, nastupili su: polaznici Tečaja ritmike i plesa, Dječji zbor »Latice« te polaznici tečajeva Suvremeni ples i Jazz dance CZKiO Susedgrad. Program su vodili Kristijan Ugrina i Leo Prebanić.

Malu pomoć za bolji izgled male maškare mogle su dobiti prije početka programa u radionici »Fašnički frizeraj« u kojoj je teta Tamara oblikovala frizure najmlađima u skladu s njihovom maskom i kostimom.

Najbolje maske bile su posebno nagrađene, a Caritasa Zagrebačke nadbiskupije pripremio je i podijelio dvjestotinjak utješnih darova za sve maškare. CZKiO Susedgrad osigurao je za sve sudionike Dječjeg fašničkog maskenbala slasne krafne.

Zagrebački Caritas zahvaljuje Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad na dugogodišnjoj suradnji kojom zajedno doprinose smanjivanju socijalnih razlika u našemu društvu.