SURADNJA NA DOBROBIT KORISNIKA

10.2.2018.

Nadbiskupijski Caritas i ove godine omogućio korisnicima sudjelovanje na Susedgradskom fašniku

Veća skupina obitelji koje su korisnici Caritasa Zagrebačke nadbiskupije uključila se sa svojom djecom u Susedgradski dječji maskenbal, kojega je 10. veljače poslijepodne organizirao Centar za kulturu i obrazovanje Susedgrad u okviru programa 38. susedgradskog fašnika.

U programu Susedgradskog dječjeg maskenbala održanog u Argentinskoj 5 u zagrebačkim Gajnicama nastupili su: polaznici tečajeva Ritmike i plesa CZKIO Susedgrad, dječji zbor »Latice«, Dramatična skupina OŠ Tituša Brezovačkog i leteće maske »Traumatic Arts«.

Svi sudonici Susedgradskog dječjeg maskenbala mogli su svoja lica dodatno zamaskirati ili ukrasiti prije i na početku zabavnog programa u Ušminkanoj radionici i Likovnoj fašničkoj radionici.

Vrhunac maskenbala bio je izbor šest najboljih maski za koje je Caritas Zagrebačke nadbiskupije pripremio posebne nagrade. Na čelu žirija bila je Š(t)efica svih Žirija - gospođa književnica Silvija Šesto koja je do izbora najboljih maski došla posebnim pitanjima za zapaženije natjecatelje.

Za sve natjecatelje koji nisu dobili posebne nagrade Caritas Zagrebačke nadbiskupije pripremio je 200 utješnih poklon paketa, koji su se sastojali od igračaka, slatkiša i školskog pribora.

Male maškare i njihovi roditelji na odlasku su se također osladili i krafnama, koje je jednim dijelom darovao CZKIO Susedgrad, a dijelom Caritas Zagrebačke nadbiskupije uz pomoć donacije tvrtke American donut d.o.o..

Neki sudionici Susedgradskog dječjeg maskenbala u pratnji svojih roditelja zatim su se pridružili Velikoj fašničkoj povorci 'po Gajnicah'.


P O V E Z A N A   V I J E S T

25. 2. 2017. - FAŠNIČKI SUSRET U SURADNJI S CZKIO SUSEDGRAD
http://www.czn.hr/vijesti/fasnicki-susret-u-suradnji-s-czkio-susedgrad


FOTOGRAFIJE S OVOGODIŠNJEG SUSEDGRADSKOG DJEČJEG MASKENBALA