PREDUSKRSNE PRODAJNE IZLOŽBE ZA CARITASOVE KORISNIKE

3.4.2019. Slika: PREDUSKRSNE PRODAJNE IZLOŽBE ZA CARITASOVE KORISNIKE

U okviru humanitarne akcije »Poduzetni za Uskrs«, volonteri Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski iz Zagreba, nastavnici te drugi članovi Udruge Poduzetni održat će prodajne izložbe za potrebe korisnika kuća zagrebačkog Caritasa za djecu bez odgovarajuće roditeljske skrbi


Prodajne izložbe održat će se u dva velika zagrebačka trgovačka centra tijekom dva vikenda: 6. i 7. travnja u trgovačkom centru City Center one Zagreb West (Jankomir 33) te 13. i 14. travnja u trgovačkom centru Avenue Mall Zagreb (Avenija Dubrovnik 16) - u sve navedene dane u vremenu od 9:00 do 21:00 sati.

»Dvije subote u ožujku naša je škola nalikovala veseloj radionici u kojoj su sudjelovali nastavnici, učenici s roditeljima te štićenici domova. Nestrpljivo iščekujemo rezultate humanitarnog projekta kojim razvijamo svijest o društveno odgovornom djelovanju, dobrovoljnom ulaganju vremena, truda i znanja za dobrobit drugih te promicanje poduzetnosti i poduzetničkog duha«, ističe u najavi akcije prof. Antonija Zeba, voditeljica nastave Privatne gimnazije i ekonomske škole Katarina Zrinski u Zagrebu.

Akcija »Poduzetni za Uskrs« provodi se u okviru projekta »Mi poduzetnici«, čiji su pokrovitelji Hrvatski sabor, Ministarstvo znanosti i obrazovanja RH i Grad Zagreb. Nositelj projekta je Udruga Poduzetni s partnerima Caritasom Zagrebačke nadbiskupije i Obrazovnom grupom Zrinski, pod generalnim sponzorstvom Školske knjige.

Opširnije na poveznici: http://www.udruga-poduzetni.hr/novosti/54/