POZDRAVI I ZAHVALE IZ KUĆE SV. FRANJE

16.1.2019. Slika: POZDRAVI I ZAHVALE IZ KUĆE SV. FRANJE

Prenosimo pozdrave i srdačne zahvale voditeljice Kuće sv. Fanje svima koju su na bilo koji način uljepšali blagane i školske praznike Caritasovim korisnicima u Vugrovcu


»Mjesec prosinac tradicionalno je najveseliji mjesec u Kući. I ove godine već prvi vikend prosinca počeli su dolaziti darovatelji u želji da uljepšaju svakodnevnicu i nadolazeće blagadne. Kuća je bila puna veselja, a darovatelji - kako novi tako i dugogodišnji prijatelji Kuće - bili su punoga srca i darova za korisnike, koji su nam povjereni na skrb. Osim vremena i poklona, darovali su nam i predstave, radionice, odlaske u kino, posjet Adventu u Zagrebu. Darovatelji su bili škole, vrtići, građani, župljani, privatne tvrtke, udruge, župe... Kratke posjete često su se pretvorile u lijepa prijateljska druženja, na obostrano zadovoljstvo. Kuća je odisala prekrasnim ugođajem!«, opisuje voditeljica Ivana Vincek Kovačić predblagdansko i blagdansko vrijeme zahvaljujući svima koji su sudjelovali u obogaćivanju tih dana na najrazličitije načine.


IZ KNJIGE DOJMOVA

»S veseljem smo i danas došli u Vaš topli dom, ispunjen smijehom, bukom, dječjim glasovima, te gimnazijalcima pružili druženje i zabavu koju su neki zaboravili. Hvala Vam na svemu u nadi da ćemo se uskoro ponovno družiti.« (XII. gimanazija)

»Hvala na lijepom i ugodnom gostoprimstvu prvopričesnika župe sv. Franje Ksaverskog. Radosni smo što smo vam barem malo uljepšali dane pred blagdan Božića. Sve najbolje vam želimo svi mi iz naših srca!« (prvopričesnici i vjeroučiteljica Valentina)

-

S početkom 2. obrazovnog razdoblja djeca i mladi iz Kuće sv. Franje vratila su se školskim i svakodnevnim obvezama, a blagdansko ozračje završit će blagoslovom Kuće i korisnika, koje će imati vugrovečki župnik vlč. Filip Lucića danas 16. siječnja.