POTPISAN UGOVOR ZA E-CARITAS

2.10.2018. Slika: POTPISAN UGOVOR ZA E-CARITAS

Hrvatski Caritas i CodeClick d.o.o. potpisali su danas Ugovor za sustav E-Caritas, za potrebe Hrvatskog Caritasa i mreže nad/biskupijskih Caritasa Hrvatske biskupske konferencije. Mons. Fabijan Svalina, ravnatelj Hrvatskog Caritasa izrazio je zadovoljstvo potpisanim Ugovorom kojim će se znatno unaprijediti djelovanje mreže Caritasa.


»E-Caritas je informacijski sustav namijenjen potrebama nacionalnog i mreže nad/biskupijskih Caritasa koji omogućuje sustavno digitalno praćenje čitavog poslovanja svih aktivnosti, usluga i korisnika te automatsko izvještavanje i naprednu analitiku djelovanja. Nije riječ o gotovom proizvodu, već se sustav gradi prema potrebama koje realno postoje u mreži. Sustav kao takav je jedinstven jer je izrađen po mjeri korisnika. Njegova specifičnost je usmjerenost na profile korisnika socijalnih usluga i servisa u mreži nad/biskupijskih Caritasa. Zahvalan sam g. Matiji Tušeku i tvrtki CodeClick d.o.o. na iznimnom trudu i vremenu koje su uložili kako bi potanko upoznali djelovanje Caritasa na svim razinama, a osobito želim zahvaliti s. Jeleni Lončar i kolegicama i kolegama iz Caritasa Zagrebačke nadbiskupije, koji su posljednjih godinu dana sustav testirali«, izjavio je ovom prigodom mons. Svalina.

Predviđeni početak korištenja sustava E-Caritas u mreži nad/biskupijskih Caritasa je 1. 1. 2019. godine.

Ovaj važni korak u digitalizaciji sustava usluga i servisa mreže Caritasa u Hrvatskoj dar je Hrvatskog Caritasa svojoj mreži u godini u kojoj Hrvatski Caritas obilježava 25 godina svog djelovanja pod ovim imenom.


2. 10. 2018.


www.caritas.hr
http://www.caritas.hr/novosti.shtml