POSJET TEHNIČKOM MUZEJU

9.9.2017. Slika: POSJET TEHNIČKOM MUZEJU

Danas kada svi govore o nedostatku vremena i financijskim (ne)prilikama da se djeci omoguće dodatni sadržaji, Caritas župe Bezgrešnog začeća BDM u Soblincu dokazao je suprotno organiziravši 9. rujna posjet Tehničkom muzeju u Zagrebu

»Vrijeme provedeno u kvalitetnoj aktivnosti s roditeljima jako je važno za dijete jer potiče komunikaciju i razvija se bliskost i povjerenje, a Tehnički muzej nudi bogat sadržaj zanimljiv malima i velikima«, obrazlaže ovaj izbor voditeljica župnog Caritasa Vlatka Burić. Pritom naglašava susretljivost Tehničkog muzeja koji im nije naplatio ulaznice, na čemu od srca zahvaljuje.



»U okviru organiziranog programa imali smo na raspolaganju gospođu Ljubicu kao vodiča. Ona se zaista jako trudila prilagoditi program i učiniti ga što zanimljivijim tako da su djeca mogla aktivno sudjelovati, što im se posebno svidjelo. Na kraju, kada smo razgovarali što se djeci najviše svidjelo, njihov odgovor je bio - sve!«, sa zadovoljstvom ističe voditeljica Burić, napominjući da će svim sudionicima ova šetnja kroz vrijeme i povijest zacijelo ostati u divnom sjećanju.


Za Caritas Zagrebačke nadbiskupije:

Vlatka Burić i Stjepan Moškatelo