KUPNJOM CARITASOVIH SVIJEĆA ZA GROBLJE (LAMPIONA) DAJETE SVOJ PRILOG ZA UREĐENJE MAJČINSKOG ODJELA CARITASOVE KUĆE NA SAVICI-ŠANCIMA

30.10.2018. Slika: KUPNJOM CARITASOVIH SVIJEĆA ZA GROBLJE (LAMPIONA) DAJETE SVOJ PRILOG ZA UREĐENJE MAJČINSKOG ODJELA CARITASOVE KUĆE NA SAVICI-ŠANCIMA

Već tradicionalnom akcijom »Kad činiš dobro, čini dvostruko dobro«, Caritas Zagrebačke nadbiskupije prigodom svetkovine Svih svetih želi potaknuti vjernike da kupnjom svijeća za grobove svojih najmilijih učine i dobro djelo za žive. Ove godine cilj je osigurati financijska sredstva za uređenje Majčinskog odjela u Caritasovoj Kući za smještaj maloljetnih trudnica i majki na Savici-Šancima.

Svijeće se mogu kupiti u Upravi Caritasa, na adresi Vlaška 36 u Zagrebu te u župama Zagrebačke nadbiskupije, posebno u župama Katedralnog i Remetsko-sesvetskog arhiđakonata.

Od 27. listopada do 2. studenoga 2018. od 9:00 do 17:00 sati svijeće se mogu kupiti i na Caritasovim štandovima ispred groblja Mirogoj i Miroševac te ispred zagrebačke katedrale. Prodaje iznimno neće biti 29. i 30. listopada.

Dar za Kuću ljubavi također možete uplatiti:

 - u Upravi Caritasa u Vlaškoj 36 u Zagrebu;
- na račun Caritasa Zagrebačke nadbiskupije;
- online na www.czn.hr/donacije-online.


HVALA VAM NA VELIKODUŠNOSTI I SUOSJEĆANJU S POTREBITIMA!