IN MEMORIAM

16.1.2017. Slika: IN MEMORIAM

U 42. godini života preminuo je dugogodišnji zaposlenik Caritasa Zagrebačke nadbiskupije Behar Hoti.

Behar Hoti rođen je 21. veljače 1975. u Prizrenu. Početkom devedesetih godina s Kosova dolazi u Hrvatsku te se kao maloljetni volonter pridružuje radu Caritasa Zagrebačke nadbiskupije.

Od 1994. godine kao zaposlenik Caritasa gospodin Hoti je obavljao različite poslove, a od 2002. godine do smrti radio je na poslovima vozača u Caritasovoj kući za zbrinjavanje djece i mladih s tjelesnim i mentalnim oštećenjem „Bl. Alojzije Stepinac“ u Brezovici.

U poslu je bio savjestan, odgovoran, skroman i predan te u svakom trenutko raspoloživ za bilo koji izvanredni zadatak i izazov. U svakodnevnom kontaktu s korisnicima koje je prevozio odlikovao se staloženošću, strpljivošću i blagošću.

Ispraćaj pokojnog Behara Hotija održat će se u ponedjeljak, 16. siječnja 2017. godine u 16 sati iz kuće žalosti na adresi Bogdani 17, Žitnjak, Zagreb.

Dok u molitvama molimo Gospodina da mu udijeli nagradu života vječnoga za sve dobro što ga je za života učinio, članovima njegove obitelji u ime zaposlenika i korisnika Caritasa izražavam iskrenu sućut.


s. Jelena Lončar
ravnateljica Caritasa