DRUŽENJE VOLONTERA CARITASOVIH PROJEKATA

8.6.2017. Slika: DRUŽENJE VOLONTERA CARITASOVIH PROJEKATA

Za skupinu volontera i zaposlenika koji su uključeni u projekte podjele pomoći u naravi Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizirao je nagradni piknik u prirodi

Druženje volontera i zaposlenika triju projekata - Projekta pomoći u odjeći i obući, projekta »Socijalna košarica – podjela pomoći u naravi« te projekta »Korak za život« kojim Caritas pomaže obiteljima s novorođenčadi - Caritas Zagrebačke nadbiskupije organizirao je u znak zahvalnosti za svakodnevne napore koje ulažu kroz pripremu i podjelu pomoći sugrađanima u potrebi.

»Bilo nam je prekrasno!«, prisjeća se gospođa Mirjana (53), koja u projektu Socijalna košarica (na fotografiji dolje) volontira već godinu dana. Jedino joj je bilo žao što na piknik, organiziran 8. lipnja poslijepodne u ribičkoj kući Sportsko rekreativne udruge građana »Susedsko polje« na jankomirskom jezeru ŠRK »Veterani Domovinskog rata« - Podsused, nisu mogli doći svi volonteri iz Crnojezerske 20.

Caritas Zagrebačke nadbiskupije u ime korisnika zahvaljuje svim volonterima koji su do danas bili uključeni u neke od njegovih brojnih aktivnosti. Samo tijekom prva tri mjeseca 2017. godine u njegovim kućama i projektima volontiralo je 115 građana, koji su Caritasovim korisnicima darovali 4 022 sata.